Pretraži sajt

Blog

06.
Sep
2024
Blog
Ako želite uredan travnjak u svom dvorištu i vrtu, trimer bi svakako trebao biti dio vašeg vrtnog alata. Ključni dio svakog trimera je njegova glava, koja obavlja sav posao rezanja.
06.
Sep
2024
Blog
Redovno i pravilno održavanje travnjaka zahtijeva ne samo odgovarajuću tehniku održavanja već i pravilan izbor alata. Nož kosilice je ključni dio opreme, a odabir odgovarajuće veličine može značajno uticati na efikasnost košenja, kvalitet završne obrade, pa čak i na dugovječnost vaše kosilice.
06.
Sep
2024
Blog
Trimeri za travu, kao i trimeri za živu ogradu, neophodan su alat za održavanje dvorišta, vrta ili velikih zelenih površina. Jedan od ključnih dijelova trimera je njegov nož. On s vremenom gubi svoju efikasnost i tada je potrebna njegova zamjena.
05.
Sep
2024
Blog
Odabir odgovarajućeg lanca za motornu pilu zavisi od nekoliko faktora. Osim tipa i vrste pile, neophodno je da znate i vrstu drveta koje planirate sjeći i obrađivati. Naravno, tu su i vaše potrebe za određenim specifičnim performansama same motorne pile, kao i sigurnost pri radu.
05.
Sep
2024
Blog
Održavanje lanca motorne testere u vrhunskom stanju ključno je za efikasno i sigurno sječenje. 
05.
Sep
2024
Blog
Vodilice za motorne pile predstavljaju specifičnu komponentu svake motorne pile, dizajnirane za vođenje lanca pile tokom sječenja i obrade drveta.
21.
Aug
2024
Blog
Pored svih poslova oko kuće i imanja jednostavno ne stižete da iscepate i spremite ogrev za zimu?
30.
Jul
2024
Blog
Oregon-Povjerenje profesionalaca od 1947. godine
20.
Apr
2024
Blog
Novi koncept STIGA autonomnih robota, zasnovan je na tome da robotu više nije potrebna granična žica.
20.
Apr
2024
Blog
QUIX je autonomna kosilica koja zahteva minimalnu asistenciju korisnika.
26.
Mar
2024
Blog
Kada je u pitanju održavanje velikih travnatih površina, traktorske kosačice su nezamjenjljivi saveznici.
26.
Mar
2024
Blog
Kada dođe vrijeme za obavljanje radova na vašem imanju, bašti, voćnjaku, dvorištu, jedan od ključnih vrtnih i baštenskih alata koji će vam olakšati posao je traktor kosačica.